A fogyasztó (természetes személy) 14 naptári napon belül jogosult indokolás nélkül elállni a vásárlástól.

Az elállási nyilatkozat benyújtásának határideje:

  • Az elállási határidő attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen a fogyasztó vagy az általa megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy a terméket átveszi.

A fogyasztó elállási jogát a szerződés megkötésének napja és a termék átvétele napja közötti időszakban is gyakorolhatja.

Amennyiben élni szeretne az elállási joggal, akkor az oldal alján található elállási nyilatkozatminta felhasználásával gyakorolhatja szándékát. Az elállási jog gyakorlására vonatkozó nyilatkozatot  – postai úton, vagy e-mail útján –  az alábbi elérhetőségeink valamelyikére szükséges eljuttatni.

  • E-mail: hello@novon.hu
  • Cím: Salon Tools Kft. – 1183 Budapest, Szent László utca 2.

Az elállási nyilatkozatot a termék átvételétől számított 14 napon belül el kell juttatnod a részünkre ennek hiányában nem érvényesíthető az elállási szándék. A terméket késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozat közlésétől számított 14 (tizennégy) napon belül vissza kell juttatni részünkre. A visszaküldési határidő betartottnak minősül, ha 14 (tizennégy) napos határidő letelte előtt a terméket részünkre visszaküldöd.

Cím: Salon Tools Kft. – 1171 Budapest, Gombosi utca 12/A 1/3.

A termék visszaküldésének közvetlen költsége a fogyasztót terheli. Az elállással érintett termék utánvétellel nem küldhető vissza, utánvételes átvételt nem áll módunkban teljesíteni.

A visszáru bontása kamera előtt történik; amennyiben a termék eredeti állapotában érkezik vissza hozzánk, a beérkezést követő 14 napon belül sor kerül a termék értékének visszatérítésére.

A fogyasztó a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért akkor felel, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be. Amennyiben a bontás során a termék értékét befolyásoló hiányosságra vagy értékcsökkenésre derül fény, felvesszük veled a kapcsolatot.

Értékcsökkenő tényezők a következők lehetnek:

  • Hiányzó csomagolás

Elállást kizáró tényezők:

  • Elállás jelzése 14 naptári napon túl
  • Zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi és/vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza (pl.: pomádék, hajzselék, hajwaxok, borotvagélek, pengék, stb.)
  • Jogi személy részére kiállított számla

Elállási nyilatkozat ide kattintva érhető el.

Termék visszaküldése:

  1. Nyomtassa és töltse ki az Elállási nyilatkozatot.
  2. Csomagolja be a terméket, annak minden tartozékával együtt.
  3. Adja át a lezárt csomagot az Ön által választott futárnak.